Admin Admin
Hozzászólások száma : 108 Join date : 2013. Aug. 15.
| Tárgy: Karakterbörze Szomb. Aug. 17, 2013 10:51 pm | |
| Kit keresel?
[img*]Egy 300*300-as kép a karakterről, csillag nélkül[/img]
Név:A keresett karakter neve Kor: hány éves? Avatar: az avatar neve Csoport: melyik csoportba tartozzon Kapcsolat: milyen kapcsolat van/volt esetleg lesz köztetek? Egyéb: Ha lenne még valami hozzáfűznivalód... - Kód:
-
[center][center][b][color=#AA0000][size=24][font=Arizonia]Kit keresel?[/font][/size][/color][/b][/center]
[center][img*]Egy 300*300-as kép a karakterről, csillag nélkül[/img][/center]
[font=Arizonia][size=24][color=#638C96]Név[/color][/size][/font]:A keresett karakter neve [font=Arizonia][size=24][color=#638C96]Kor[/color][/size][/font]: hány éves? [font=Arizonia][size=24][color=#638C96]Avatar[/color][/size][/font]: az avatar neve [font=Arizonia][size=24][color=#638C96]Csoport[/color][/size][/font]: melyik csoportba tartozzon [font=Arizonia][size=24][color=#638C96]Kapcsolat[/color][/size][/font]: milyen kapcsolat van/volt esetleg lesz köztetek? [font=Arizonia][size=24][color=#638C96]Egyéb[/color][/size][/font]: Ha lenne még valami hozzáfűznivalód...[/center] | |
|
Briana Masters
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2013. Aug. 17. Tartózkodási hely : London
| Tárgy: Re: Karakterbörze Pént. Aug. 23, 2013 5:04 pm | |
| Húgicám, merre vagy?Név:Jennifer Masters Kor: 19 Avatar: Amelia Warner Csoport: Városi Kapcsolat: Te az én féltestvérem vagy. Erről természetesen nem tudsz, arról sem, hogy anyánk meghalt. Apád azt magyarázta be neked, hogy tizenkét éves korodban leléptünk én és anya. Szerettük egymást, mindig jól kijöttünk, de az neked nagyon fáj, hogy csak úgy leléptünk. Úgy érzed, becsaptunk. Egyéb: Név és avatar is változtatható, csak akkor konzultáljunk előtte. | |
|
Briana Masters
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2013. Aug. 17. Tartózkodási hely : London
| Tárgy: Re: Karakterbörze Hétf. Aug. 26, 2013 5:52 pm | |
| Apu?
Név:Richard Masters Kor: 35 és több Avatar: szabadon választható Csoport: Városi Kapcsolat: Ő a nevelőapám volt. Addig amíg rá nem jött, hogy én nem az ő gyereke vagyok. Akkor bezárt engem és anyámat a bárjába, hogy ott rójuk le a tartozásunkat felé. Van egy lánya, aki az én féltestvérem. Amúgy minden egyéb infó megtalálható a karakterlapomban. Egyéb: Nagyon várlak/várunk a lányoddal együtt *-* | |
|