Vendég Vendég
| Tárgy: gabriel Hétf. Aug. 26, 2013 11:25 pm | |
|
Becenév: Gabi, Gabe - de ha nem becézgetsz, megköszönöm.
Nem: férfi porhüvely
Kor: a testem 34, az angyali valóm pedig erősen veri a kétezres határt.
Foglalkozás: angyalkodás, de amúgy imádok zsaruskodni.
Csoport: Angels
Külső tulajdonság... lássuk csak. *elgondolkodik* Magas, szálkásan izmos... vékony, hosszú combok, egészségesen rózsaszín bőr, telt ajkak, tüskés haj. Nagyjából, mint egy átlagos felnőtt férfi. Sohasem voltam oda a külsőségek megváltoztatásáért, így nem is igazán nyúltam hozzá a porhüvelyem külsejéhez. Azt mondják, jó porhüvelyt választottam ahhoz, hogy kutatgassak egy kis ez meg az után a Föld nevű sárgolyón. Az ajkai duzzadtak, a szemei igézően zöldek, és ha belebámulsz, egy pillanatra elfelejtesz angolul, franciául, spanyolul – vagy ahány nyelven még tudsz. Igazából sosem kérkedtem a porhüvelyem testi adottságaival, de azt bezzeg szívesen mutogatom, hogy görbék a kisujjaim. Édes kis vonások, nem? A ruhák terén erősen válogatós vagyok, és ebből következtethető az, hogy mást nem nagyon találsz meg rajtam a bőrdzseki+farmernadrág pároson kívül. Az ékszerek különös előnyt élveznek nálam, úgymint gyűrű, nyaklánc, karkötő, és néhanapján egy nyelcpiercinget is belövök, ha úgy tartja a kedvem. Remekbe szabott angyalka vagyok, mi? Meg sem érdemlem ezt az elnevezést. Gyalázom a kollégákat. De ha nekem ez jó...?
A viselkedésem hagy némi kívánnivalót maga után. Nagyjából nem ismerem az alázat és tisztaság fogalmát. Soha életemben nem éreztem még bűntudatot, szeretetet, és azt hiszem, szerelmet sem. Igazából a tesók azok, akik iránt érzek is valamit, de ha rákérdeznek, mégis, mi a franc az a valami, általában egy vállvonás és egy cinkos mosoly kíséretében köddé válok. Nem kenyerem a hazudozás, ellenben kényelmetlenül és néha kéretlenül elmondom az igazságot, és szerintem két kéz kell ahhoz, hogy megszámoljam, hányszor füllentettem már földi pályafutásom során. És, hogy témánál maradjunk: nem igazán vagyok angyali. Mármint... ugye, az angyalok tiszták, szüzek, nagyon babák, et cetera. Na, nálam ezt elfelejtheted. Gabriel, az arkangyal, aki meglehetősen hatalmas népszerűségnek örvend, bla bla bla – ez mind duma. Képzeld csak el, milyen az, ha az angyal kitárjasztja fölötted a szárnyait, miközben lehajol, megcsókol, és becézget az ajkaival. Na, ez vagyok én. Egy perverz, szexomán tollas, aki nem ismeri a „Ne paráználkodj!” parancsolat fogalmát. Őszintén... mit vártál? Annyi év megtartóztatás, önkéntes cölibátus – hát csodálkozik az Úr angyala, hogy egyszerűen megunja az önmagára kirótt szüzességi fogadalmat? Na, már most, én marhára nem csodálkozom. Amint leszabadultam a Földre, első dolgom volt megszabadulni az erényemtől. Komolyan... Krisztusom, nem tudod, mennyire megkönnyebbültem a dolog után. És, khm, nagyjából ennyit rólam. Remélem, érdekes. Előtörténet, vagy szerepjáték példát írj, ami nem lehet más oldalról hozott és kapcsolódjon az oldal témájához!!! |
|